søndag den 29. juni 2014

Anmeldelse af Iseo søen, Italien


Sidste sommer holdt vi ferie ved Iseo søen i Italien. Det var SKØØØØNT og vi vil gerne anbefale det.

Vi boede i vores egne villa telte på campingpladsen Sassabanek
http://www.sassabanek.it/en

Iseosøen


Iseosøen ligger vest for Gardasøen et yndet feriemål. Men hvor Gardasøen er fyldt med udenlandske turister, er der færre turister ved Isoesøen og en stor del af dem der er er Italienere. Det giver en speciel og hyggelig stemning.

Selve søen er perfekt at bade i. En dejlig ferskvandssø med en behagelig temperatur om sommeren.

Vores campingplads lå tæt på Iseo by og der var på alle måder hyggeligt. Der var charme, vand restauranter, skønne steder med den lækreste italienske is, udskænkningssteder, hvor folk sad og fik et glas og nød livet.

Gå gerne på opdagelse og bevæg dig væk fra vandsiden af byen. Så finder du masser af små snedige hyggelige restauranter. Den ene dag blev vi alle 9 placeret ved borde på en lille bitte altan inde mit i en bygning. Der var blot udsigt til andre bygninger og lidt grønt i midten, men det var så hyggeligt. Og vi blev super forkælede.

Udflugter Iseo


Har man mod på det, kan man også leje cykler og cykle hele vejen rundt om øen. Vores den mindste var lige fyldt 7 år, så den har vi til gode.

Vi valgte derimod en sejltur der bragte os til Øen i søen - Monte Isola. Der var helt fantastisk smukt og vi var betagede. Vi vandrede op af bjerget og bare sugede indtryk og smukke oplevelser til os. Der var virkelig idylisk!


Vi havde ikke gået mange meter, før dette syn mødte os!
Der blev også tid til en lille vandkamp, for det var VARMT!

Andre muligheder for udflugter:
Er man i bil, er afstanden til Milano ca 70 km. Det er en flot by, men nuj hvor vi svedte. Og ungerne længtes tilbage til vandet. Domkirken er helt fantastisk, den må du ikke snyde dig selv for!

En forlystelsespark: Capriate San Gervasio ligger ca 40 km væk. Den har vi ikke testet. Se mere her:
http://www.in-italia.dk/italien/lombardiet/capriate-san-gervasio/minitalia-leolandia-park/

Mange vælger også en tur til den historiske by Bergamo, som ligger højt og omkranset af mure.

Vi valgte en tur til Venedig. Og vi tog toget. Det var helt fantastisk, meget varmt og meget fyldt med turister, men den historie får i en anden dag! (Der er ca. 200 km)

*******
Hvis du vil vide mere om selve campingpladsen, som vi var utrolig glade for, så kig snart forbi igen. Der kommer en anmeldelse en af dagene! Vi bookede den bare online og alt spillede.

1 kommentar: