tirsdag den 10. december 2013

Børne underholdning til ferien.Underholdning -  underholdning - underholdning.  Vi kan ikke sige det nok gange. Hvor glade og tilfredse vi har været med os selv, hver gang i vi har tænkt børne-underholdnings mulighederne godt igennem hjemmefra.

Sats på mere end 1 ting. Det er fx ikke nok, bare at have sin Nintendo/spilledims med.

En af vores største succes´er har været at printe malesider og opgavesider fra nettet og have med sammen med et stort penalhus. Vores børn har faktisk fået nye ferievenner på den konto.  For når man nu sidder i restauranten og keder sig lidt, fordi man skal vente på maden... eller fordi man skal vente på at mor og far spiser færdig. Så er det perfekt. Og når man bare har en mappe med print, kan man også dele ud til de nabo-bords-børn der nu lige kigger forbi!

Det her tips duer til alle ferier, ikke kun skiferier. Vi har fx brugt det på campingferier og by-ferier som vores tur til Prag.

Der er masser af gratis malebogs-sider til print på internettet. Du kan med fordel lede efter nogle indenfor det felt, der interessere barnet her og nu. Fx Superhelte, prinsesser, Hello Kitty, Starwars, Phineas&Ferb. Hvad som helst der er populært.

Til opgaver har vi forskellige forslag.
En af de bedste vi har fundet er:
http://www.gratisskole.dk/
Du kan få næsten alle slags opgaver. labyrinter, prik til prik opgaver, regneopgaver, find ord opgaver, find 5 fejl osv osv. Kan virkelig anbefales!


Et andet fint sted er printland. Her er også børneopgaver af forskellige
slags til print:
http://www.printland.dk/velkommen-til-print-land/sjove-opgaver-for-boern/find-det-par-der-er-ens.html
Ingen kommentarer:

Send en kommentar