tirsdag den 17. december 2013

Andre steder at søge inspiration til ferien

Fra vores ferie ved Iseosøen, Italien 2013
Der findes forskellige sites som dækker emnet, at holde ferie med børn. De er dog mere generelle og fikseret på bestemte steder, end vi forsøger at være her på bloggen.
Her vil vi gerne lave indlæg, der praktisk viser, hvordan man klarer forskellige udfordringer på sin ferie med børn. Som fx den med al bagagen ( et indlæg der endnu ikke er på bloggen) eller hvordan det bliver en god oplevelse for barnet at være på skiskole.

Den første vi vil foreslå til yderligere inspiration til din ferie i Danmark, er:
Sjovforbørn.dk Klub
Her finder du masser af udflugtsmål og beskrivelser af disse. Hvis du klikker om på forsiden, kan du finde udflugtsmål lige i det område du skal besøge, uden at du nødvendigvis skal melde dig ind.

Der findes også en guide til oplevelser, transport og overnatningssteder i Danmark på tjek Danmark. Du finder siden her:
Besøg www.TjekDanmark.dk

På sitet Rejs med børn, finder du også anbefalinger til feriemål i hele verden og tips til hvor skribenterne synes det er godt. Så der er både anbefalinger til en tur til Tokyo, kanotur i Sverige og skiferier i norden (som du måske har luret, er vi her på bloggen tilhængere af skiferier sydpå).
Du finder siden her:
http://rejsmedborn.dk/

*************************************************Ingen kommentarer:

Send en kommentar