onsdag den 4. december 2013

Ferie i Danmark. Randers regnskov


Silje har fotograferet slangen

Kender du fornemmelsen af, at ferie i Danmark altid ender i de klassiske forlystelsesparker og det orker du bare ikke? Sådan har vi det i hvert fald engang i mellem. Læs med videre, hvis du vil vide, hvordan det var at besøge et alternativ, nemlig Randers regnskov.
 Vi besøgte stedet med 2 voksne og 2 børn. Dreng på 11 år. Pige på 7 år.

Du finde Randers regnskovs officielle hjemmeside her:
http://www.regnskoven.dk/

Adgang: Der er masser af P-plads og da vi var der i efterårsferien, var det gratis!

Personale:
Klaus var så uheldig at brække foden lige inden vores efterårsferie. Så surt og hårdt at skulle gå på krykker hele tiden! Så vi ringede i forvejen og sørme og vi ikke kunne låne en kørestol. De var super søde og hjælpsomme, både da vi ringede og da vi kom og bad om kørestolen.

Også undervejs havde vi masser af positive oplevelser. Der gik flinke folk rundt og fortalte ting når man stødte på dem, som gjorde alting mere spændende. Det var måske det største plus.

Oplevelsen:
Vi havde en god dag og fik brugt et par timer. Der var mange spændende ting at kigge på, men det der gjorde størst indtryk var nok slangegrotten! Herinde er slangerne "løse". Det betyder der IKKE er et bur/glas mellem dig og slangen. Uha uha, det kilder lidt i maven!
Og en slange forsøgte at stikke af, gennem den sikrede dobbeltdør, men havde ikke held med sit flugtforsøg. Stort drama :-) Der var naturligvis også en "slangepasser" i hulen.

Slange på flugt
Stedet er bygget op om flere regnskove, men forskellige temaer, Asien, Afrika, Sydamerika. Hvert regnskov var fascinerende og fyldt med både spændende dyr og natur.

Ungerne fik på skift lov at låne kameraet, og det fik de meget sjov ud af. Nogen gange er det jo sjovt, at se verden gennem andre øjne.


Mad:
Du kan naturligvis vælge at betale dig fra sagen med indtil flere udemærkede tilbud, men er du på spare-ferie, eller kan bare bedre lide din egen mad, er der også et hyggeligt spiserum ved siden af skolestuen. Her spiste vi de medbragte madpakker, hvilket også resulterede i, at vi lige fik hilst på en meget stor skildpadde, der lige gik sig en tur inde fra skolestuen.
Skolestuen var i øvrigt åben og også en hyggelig oplevelse.

Siljes foto af den store skildpadde
Udendørs:
Der er også en dejlig udendørs legeplads og en rute man kan gå udendørs (men den sprang vi over aht kørestolen)


Silje og Bastian på legepladsen
Alder:
Vi kunne sagtens have medbragt vores næsten 14 årige søn også (hvis han havde haft tid). Anbefales herfra til alle aldre .-)

Bastians foto af krokodille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar