onsdag den 15. januar 2014

Om at bestille skiferien i sidste øjeblik

Livigno. Emil og Klaus. Verdens bedste sne - men koldt!
Jeg kan næsten ikke vente - men vi skal altså først af sted på skiferie i uge 12. I efteråret brækkede Klaus foden og vi besluttede at give den så længe som muligt, til at komme i orden. (Og den driller ham faktisk lidt endnu)
Vi plejer ellers at rejse allerede i januar. Og vi saaavner sneen og solen og bjergluften.

Og vi bestiller tit i sidste øjeblik - som i 1 til 2 uger før.
Hvorfor nu det? Af samme grund som vi rejser i Januar. Det er meget billigere. Og det kan mærkes når man er en stor familie der ikke bryder sig om at tage bilen til Alperne. Vi kan faktisk tale noget der ligner halv pris i forhold til den samme pakke i uge 7 eller 8! Og når vinterferieprisen ligger på den forkerte side af 50.000 kr for fly, hotel, skileje, skiskole, mad osv. Ja, så er det noget der kan mærkes.Men vi må tage børnene ud af skolen - og lærerne er ikke glade for os. Undskyld skolelærere!

Men alt ovenstående, er altså grunden til at vi var i Livigno sidste år. (Det kan du se et par fotos fra her: http://brombleberries.blogspot.dk/2013/01/verdens-bedste-ferie.html )

I år er vores drømme mål nok Wagrain - det passer perfekt til børnenes alder og ski-niveau på børn og voksne. Men nu får vi se!

Hvordan gør vi? Det handler om at begynde at kigge på tilbud et par uger før. Måske melde sig til nogle af rejsebureauernes nyhedsbreve. (Man kan altid afmelde igen, hvis man ellers husker det)
Og så ellers forsøge at få tilbud hvor så mange af udgifterne som muligt, er indeholdt i prisen.
Vi opretter også et lille regneark, så vi kan se den totale sum for hvert ferie-forslag - inkl. skiskoler, skileje og andre ekstra udgifter.
Til sidst holder vi et lille familieråd inden vi slår til.


Flybilletter til lavpris. Find dit fly blandt mere en 3500 flyafgange dagligt. BESTIL NU - DET HAR ALDRIG VÆRET BILLIGERE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar