torsdag den 28. november 2013

Barnet på skiskole - derfor!Hvis du har læst de forrige indlæg her på www.feriemedboern.blogspot.com, ved du måske at vi er fortalere for at sende børn i ski-skole. Små børn, mellem børn, store børn. Afsted afsted.

Her er først et par gode grunde til at vælge skiskolen.

De gode grunde:
1) Selv om vi forældre er super gode på ski, er vi ikke uddannede lærere. Vi kan formentlig godt lære barnet at plove og komme op og ned af bakken. Men skilæreren ved hvad der skal læres, hvordan det skal læres og i hvilken rækkefølge det skal læres.
Sådan at barnet ikke ender med at få indlært nogle uvaner, der er rigtig svære at komme af med igen!

2) Skilærene har prøvet det hele masser af gange før og leger det ind i børnene, med sang, figurer og fantasi, så barnet slet ikke opdager, at der sker en indlæring. Og skilæreren mister ikke tålmodigheden og vrisser (det kunne jo måske ske for mor og far en enkelt gang?).  Så barnet oplever skiløb, som en leg og en fest. Det er jo det vi gerne vil ha, ikk?

3) Barnet møder en masse andre børn og får nye venner. Det kan faktisk være sjovt, når man er på ferie med mor og far og der måske ikke er andre børn på ens alder. De fleste nyder det sociale.
(Vores egne unger har været på ski-skole i årevis og de er efterhånden knaldgode, men bliver alligevel bedre og bedre hver gang. Og de lidt større sætter måske ekstra pris på samværet med de andre børn, selv om de mener, de saaagtens kan stå på ski uden at lære mere)

4) Når nu vi har betalt et alt for stort antal tusinde kroner for at komme på en fed skiferie, så er det faktisk fedt, at få lov at løbe lidt voksenløb, uden at tage hensyn til børnene.


I morgen følger et indlæg om, hvordan ski-skolen kan blive den bedst mulige oplevelse for barnet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar